Tapahtumat

Tulevat tapahtumat:

Kevään 2018 tapahtumat tulossa pian!

Käy myös Facebook-sivuillamme saadaksesi lisätietoja!

Menneet tapahtumat:

12.1.2018 Afrojazz Club Tampere

30.11.2017 Kulttuurikameleontit ry:n yhteistyöhanke Afrojazz Club  pikkujouluklubi Storyvillessä

26.11.2017 Työpaja teemalla tansanialaiset ja burkinafasolaiset rytmit ja tanssit,  yhteistyössä World Music School Helsingin kanssa

18.11.2017 Taidetyöpaja Vuosaaren nuorisotalolla

27.10.2017 Taidetyöpaja Järvenpäässä yhdessä Ehjä ry:n maahanmuuttajanuorten ja muiden paikallisten nuorten kanssa.

26.10.2017 Kulttuurikameleonti ry jatkaa yhteistyötä Nicehearts ry:n kanssa Naapuriäidit-projektin kanssa järjestämällä maahanmuuttajanaisille osallistavan ja voimauttavan työpajan Vantaalla. Työpaja on jatkoa edellisen koulutuksen aiheeseen kulttuurien ja ihmisten välisestä dialogista ja oman voiman vahvistamisesta. Työpajan pitää Paukepiirin ohjaaja Heta Oudoumonhou Turusta, ja lyhyen alustuksen aiheeseen kurssin aluksi pitää Kulttuurikameleonttien puheenjohtaja ja hankekoordinaattori Marjo-Sisko Lindstedt.

8.10.2017 Afrikkalaisia rytmejä, afrotanssia ja energisoivaa yhdessäoloa Kumpulan kylätilassa

17.9.2017 Perinteistä senegalilaista musiikkia ja tanssia sekä ukrainalaisia kansantansseja livemusiikin säestämänä

29.7.2017 EtnoSalo Festivaali

Kulttuurikameleontit ry toi EtnoSaloon musiikkia ja tanssia sisältäneen Voodoo-workshopin, jonka ohjaajina toimivat Voodoo-mestarit ja musiikkipedagogit Noel Saizonou ja Akim Color. Toista kertaa järjestetty EtnoSalo Festival on rentoa yhdessäoloa ja monikulttuurista ohjelmaa tarjoava koko perheen kesäfestivaali. Tämän kesän juhlatunnelmia voi ihailla täällä. 

27.5.2017 Africa Goes South America – Työpajat lapsille ja parheille Maailma kylässä -festivaaleilla

Kulttuurikameleontit ry järjesti yhteistyössä World Music Helsingin kanssa kaksi lapsille ja perheille suunniteltua tanssi- ja musiikkipainotteista työpajaa Maailma kylässä -festivaaleilla lauantaina 27.5.2017 klo 12.45 ja klo 19.25.

Tarkemmat tiedot Facebookissa

13.4.2017 Afrojazz Club Storyvillessä:

Esiintymässä Saïsba-Ismaila Sané Band & Dj Borzin

Tarkemmat tiedot Facebookissa

 27.4.2017 Afrojazz Club Storyvillessä:

Esiintymässä The Blassics

Tarkemmat tiedot Facebookissa

Musiikkia, tanssia ja taidetoimintaa Harjun nuorisotalolla 25. tammikuuta

Taidetta, musiikkia, rytmejä ja iloista yhdessäoloa

Kulttuurikameleontit ry ja Diakonissalaitoksen Vamos-hanke “Osallisuuden polku maahanmuuttajanuorille”
järjestivät yhdessä musiikkia, tanssia ja taidetoimintaa sisältäneen tapahtuman Harjun nuorisotalolla 25. tammikuuta. Tapahtumassa oli mahdollisuus kokeilla afrikkalaista rummutusta (djembe, dun-dum), reggaeton- ja afrotanssia sekä piirtää tai maalata koko illan avoinna olleessa taidenurkkauksessa.

Harjun taide- ja musiikkipainotteisella nuorisotalolla järjestetty ilta houkutteli paikalle kymmeniä osallistujia ja tapahtuma oli täynnä iloisia kohtaamisia. Maahanmuuttajanuorten lisäksi paikalle saapui kehitysvammaisille
toimintaa järjestävä Sankarit-ryhmä. Tanssilattian vauhdikas tunnelma levittäytyi taidetilaan asti, jossa syntyi värikkäitä maalauksia tanssisalista kantautuneiden afrikkalaisten rumpurytmien säestyksellä. Osa nuorista kokeili djembe-rummun soittoa ensimmäistä kertaa ja palautteen mukaan se oli heistä antoisaa. Live-rumpusäestyksestä
ja afrotanssista vastasi Lassina Outtara yhdessä Siaka Coulibalyn kanssa ja reggaetonia tanssittiin Mikaela Jokisen johdolla. Taidenurkkausta ohjasivat Enkeli Hirvonen ja Noora Tuovinen.

Tapahtuma oli osa Taiteen Edistämiskeskuksen tukemaa Taiteella yhdenvertaisuutta -hanketta. Kulttuurikameleontit ry:n hankekoordinaattorina toimii Marjo-Sisko Lindstedt.