Tapahtumat

Tulevat tapahtumat:

8.10.2017 Afrikkalaisia rytmejä, afrotanssia ja energisoivaa yhdessäoloa Kumpulan kylätilassa:

Kulttuurikameleontit ry järjestää 8.10.2017 klo 10-14 jo suosituksi tulleen afrikkalaisten rytmien ja tanssin tapahtuman Kumpulan kylätilassa. Ohjelmassa afrikkalaista rumpu- ja tanssiopetusta sekä perheafro kaikenikäisille.

26.11.2017 Työpaja teemalla tansanialaiset ja burkinafasolaiset rytmit ja tanssit,  yhteistyössä World Music School Helsingin kanssa (linkki tapahtumaan tulossa pian)

Yhteistyö Nicehearts ry:n kanssa:

Kulttuurikameleontit järjesti koulutuksen maahanmuuttajanaisille Nicehearts ry:n kanssa vuonna 2016 osana Naapuriäidit-hanketta. Naapuriäidit-hankkeen tavoitteena on maahanmuuttajanaisten voimaannuttaminen, motivointi sekä heidän vaikutusmahdollisuuksiensa lisääminen yhteiskunnassa. Seuraava Naapuriäidit-hankkeeseen liittyvä koulutus on luvassa syksyllä 2017, lisätietoa tulossa pian!

Menneet tapahtumat:

17.9.2017 Perinteistä senegalilaista musiikkia ja tanssia sekä ukrainalaisia kansantansseja livemusiikin säestämänä

29.7.2017 EtnoSalo Festival

Kulttuurikameleontit ry osallistui 29.7.2017  EtnoSalo Festivaalille.  

Kulttuurikameleontit ry toi EtnoSaloon musiikkia ja tanssia sisältäneen Voodoo-workshopin, jonka ohjaajina toimivat Voodoo-mestarit ja musiikkipedagogit Noel Saizonou ja Akim Color. Toista kertaa järjestetty EtnoSalo Festival on rentoa yhdessäoloa ja monikulttuurista ohjelmaa tarjoava koko perheen kesäfestivaali. Tämän kesän juhlatunnelmia voi ihailla täällä. 

27.5.2017 Africa Goes South America – Työpajat lapsille ja parheille Maailma kylässä -festivaaleilla

Kulttuurikameleontit ry järjesti yhteistyössä World Music Helsingin kanssa kaksi lapsille ja perheille suunniteltua tanssi- ja musiikkipainotteista työpajaa Maailma kylässä -festivaaleilla lauantaina 27.5.2017 klo 12.45 ja klo 19.25.

Tarkemmat tiedot Facebookissa

13.4.2017 Afrojazz Club Storyvillessä:

Esiintymässä Saïsba-Ismaila Sané Band & Dj Borzin

Tarkemmat tiedot Facebookissa

 27.4.2017 Afrojazz Club Storyvillessä:

Esiintymässä The Blassics

Tarkemmat tiedot Facebookissa

Musiikkia, tanssia ja taidetoimintaa Harjun nuorisotalolla 25. tammikuuta

Taidetta, musiikkia, rytmejä ja iloista yhdessäoloa

Kulttuurikameleontit ry ja Diakonissalaitoksen Vamos-hanke “Osallisuuden polku maahanmuuttajanuorille”
järjestivät yhdessä musiikkia, tanssia ja taidetoimintaa sisältäneen tapahtuman Harjun nuorisotalolla 25. tammikuuta. Tapahtumassa oli mahdollisuus kokeilla afrikkalaista rummutusta (djembe, dun-dum), reggaeton- ja afrotanssia sekä piirtää tai maalata koko illan avoinna olleessa taidenurkkauksessa.

Harjun taide- ja musiikkipainotteisella nuorisotalolla järjestetty ilta houkutteli paikalle kymmeniä osallistujia ja tapahtuma oli täynnä iloisia kohtaamisia. Maahanmuuttajanuorten lisäksi paikalle saapui kehitysvammaisille
toimintaa järjestävä Sankarit-ryhmä. Tanssilattian vauhdikas tunnelma levittäytyi taidetilaan asti, jossa syntyi värikkäitä maalauksia tanssisalista kantautuneiden afrikkalaisten rumpurytmien säestyksellä. Osa nuorista kokeili djembe-rummun soittoa ensimmäistä kertaa ja palautteen mukaan se oli heistä antoisaa. Live-rumpusäestyksestä
ja afrotanssista vastasi Lassina Outtara yhdessä Siaka Coulibalyn kanssa ja reggaetonia tanssittiin Mikaela Jokisen johdolla. Taidenurkkausta ohjasivat Enkeli Hirvonen ja Noora Tuovinen.

Tapahtuma oli osa Taiteen Edistämiskeskuksen tukemaa Taiteella yhdenvertaisuutta -hanketta. Kulttuurikameleontit ry:n hankekoordinaattorina toimii Marjo-Sisko Lindstedt.

Käy myös Facebook-sivuillamme saadaksesi lisätietoja!