Liity jäseneksi

Tule mukaan Kulttuurikameleontit ry:n iloiseen ja moninaiseen joukkoon! Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta se on helppo ja konkreettinen tapa tukea yhdistyksemme toimintaa.  Jäsenyys tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua toimintamme suunnitteluun ja projektien toteuttamiseen, ja pääset verkostoitumaan sekä myös kehittämään itseäsi kiinnostuksen kohteidesi mukaan, jos haluat. Samalla olet mukana tukemassa maahanmuuttajataustaisten taiteilijoiden työllistymistä.

Jäsenetuina saat alennuksia Kulttuurikameleonttien järjestämiin tapahtumiin ja työpajoihin, pääset osallistumaan kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin jäseniltoihin sekä saat jäsenkirjeen sähköpostiisi n. 2-3 kuukauden välein. Uutena jäsenetuna saat Toisella katsomalla – maahanmuuttajista maahan muuttajiin -kirjan niin kauan kuin sitä riittää. Jäsenyys on voimassa liittymisvuoden loppuun. 

Voit valita jäsenyytesi seuraavista:

Perusjäsenmaksu 25 euroa

Kannatusjäsenmaksu 50 euroa

Kummijäsenmaksu 75 euroa kalenterivuodelta (Kummimaksut käytetään Kairossa turvakodista jo itsenäistyneiden nuorten katuäitien ja heidän perheidensä tukemiseen)

Kulttuurilähettiläsjäsenmaksu 100 euroa kalenterivuodelta (Lisätietoa Kulttuurilähettiläistä)

Liity jäseneksemme maksamalla jäsenmaksu alla olevalle tilille ja lähettämällä meille tietosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse info@kulttuurikameleontit.com. Kerro meille myös miksi olet kiinnostunut Kulttuurikameleontit ry:n toiminnasta.

Kun jäsenmaksu näkyy tilillämme, lisäämme sinut jäsenrekisteriin. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden.

Jäsenet ovat meille tärkeitä. Jäsenmaksut ovat Kulttuurikameleontit ry:n toiminnan kivijalka, joten arvostamme panostasi tähän.   

Saaja: Kulttuurikameleontit ry

Tilinumero: FI8712003000055749

Viitenumero: 4747

Jätä viestikenttä tyhjäksi

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viestisi